در اخبار و مقالات

آیا تابحال فکر کردید دارایی های شما مانند خانه، مغازه، کارگاه، کارخانه و … اگر روزی دچار حادثه شوند، چطور میخواهید سرمایه خود را بازیابی کنید؟

شاید فکر می کنید که همه جوانب و موارد ایمنی را رعایت کرده اید. اما در مقابل خطرات و بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله چه خواهید کرد؟

اصلاً همه اینها به کنار، اگر روزی همسایه مجاور شما دچار آتش سوزی شد و این آتش سوزی به محل شما سرایت کرد، آن وقت رعایت موارد ایمنی توسط شما کاری نخواهد کرد.

پس در کنار همه این موارد باید فکری به حال بازیافت سرمایه خود پس از وقوع خسارت باشیم.

… و اما راه حل

شرکت بیمه سامان با ارائه بیمه آتش سوزی برای منازل مسکونی، اماکن تجاری، بازرگانی، اداری و صنعتی می تواند تمامی این خطرات را پوشش دهد.

چگونه بیمه آتش سوزی سامان را تهیه کنم؟

خطرات اصلی بیمه آتش سوزی

خطرات اصلی که همواره در بیمه نامه های آتش سوزی وجود دارند عبارتند از:

آتش سوزی، صاعقه و انفجار

خطرات اضافی بیمه آتش سوزی

شما می توانید با پرداخت حق بیمه بیشتر مواردی زیر را هم به بیمه نامه آتش سوزی خود اضافه کنید:

1- زلزله و آتشفشان (Earthquake): این پوشش خساراتی را که مستقیماً توسط زلزله و یا آتشفشان و آتش سوزی ناشی از زلزله و آتشفشان ایجاد شده باشند را در بر می گیرد.

2- سیل (Flood): سیل هایی که به علت طغیان آب رودخانه ها، شکستن سد ها و بارش برف و باران ایجاد می شوند.

3- سقوط هواپیما (Air Crash Damage): خسارت هایی که ناشی از سقوط هواپیما و یا هلیکوپتر و اشیاء آن ها (به جز جنگ افزار ها و بمبها) باشند.

4- سرقت با شکست حرز (Burglary): در این مورد فقدان یا خرابی ناشی از دزدی با شرط شکست حرز را پوشش می دهد.

5- ضایعات ناشی از آب و برف و باران و ترکیدگی لوله های آب ( Damage By Water )

6- شکست شیشه: خسارت هایی که بر اثر عوامل خارجی به شیشه وارد می شود.

7- طوفان، تند باد و گردباد (Storm)

بیمه آتش سوزی

سوالات متداول بیمه آتش سوزی

آیا امکان خرید بیمه زلزله یا بیمه سیل به تنهایی هست؟

خیر. بیمه آتش سوزی با سه پوشش اصلی آتش سوزی و صاعقه و انفجار به صورت پایه و در کنار آن پوشش هایی نظیر سیل، زلزله و آتشفشان، طوفان و و تندباد، ترکیدگی لوله های آب، و … قابل صدور است.

آیا امکان خرید بیمه کوتاه مدت آتش سوزی وجود دارد؟

بله، شما می توانید بیمه آتش سوزی را برای مدت کمتر از یک سال خریداری کنید.

آیا برای خرید بیمه آتش سوزی نیاز به بازدید از محل مورد بیمه هست؟

در برخی موارد مثل بیمه آتش سوزی انبار، یا بیمه آتش سوزی کارخانه و کارگاه تولیدی، حتماً نیاز به بازدید هست. اما شرکت بیمه سامان در برخی دیگر از موارد مثل بیمه آتش سوزی منزل مسکونی این امکان را فراهم کرده است که بدون بازدید بتوان بیمه نامه را صادر کرد.

آیا حتماً باید لیست اثاثیه یا موجودی را به شرکت بیمه سامان ارائه دهم؟

در این زمینه الزامی وجود ندارد. اما اگر لیست تفکیکی اثاثیه را ارائه ندهید، ملاک محاسبه میزان خسارت در زمان حادثه، کارشناس بیمه سامان خواهد بود.

نحوه محاسبه ارزش بنای ساختمان در بیمه آتش سوزی چگونه است؟

وقتی قصد محاسبه قیمت بیمه آتش سوزی و خرید آن را داشته باشید، یکی از مهمترین کارها محاسبه سرمایه بیمه نامه است. در این بیمه سرمایه به بخش های مختلفی از جمله بنای ساختمان، اثاثیه، موجودی انبار، تأسیسات و … تقسیم بندی می شود. خیلی مهم است که سرمایه این بیمه نامه را درست محاسبه کنیم چرا که در زمان پرداخت خسارت همین سرمایه ملاک عمل خواهد بود. اگر سرمایه را کم حساب کنیم، طبق ماده 10 قانون بیمه، شرکت بیمه می تواند خسارت را کمتر و به نسبت ارزش بیمه شده به ارزش واقعی ملک پرداخت کند.

تفکیک ارزش ملک

وقتی صحبت از ارزش یک ملک می کنیم، در واقع منظور جمع ارزش اعیان و ارزش عرصه است. و اما این دو اصطلاح به چه معناست؟

عرصه: منظور از عرصه، همان زمینی است که ملک در آن واقع شده است. بنابراین برای محاسبه آن، موقعیت زمین ملاک است. اینکه در چه منطقه ای واقع شده است؟ یا اینکه چه امکاناتی در اطراف آن وجود دارد و سایر مواردی که مربوط به موقعیت منطقه زمین هستند. با توجه به اینکه در صورت وقوع حوادثی مثل آتش سوزی، سیل، زلزله و طوفان برای زمین اتفاقی نمی افتد و خدشه ای به عرصه وارد نمی شود، عرصه در بیمه آتش سوزی بیمه نخواهد شد.

اعیان: منظور ساختمانی است که روی زمین ساخته شده است. و با اصطلاح زیربنای ساختمان شناخته می شود. معمولاً متراژ زیربنای ساختمانی که در اختیار دارید در سند ملکی به وضوح درج شده است. بنابراین منظور از سرمایه ساختمان هم در بیمه نامه هایی مثل آتش سوزی یا بیمه خانه امن سامان، ارزش اعیانی ساختمان است.

محاسبه ارزش ساختمان

با توضیحاتی که در بالا گفته شد، برای محاسبه ارزش ساختمان، باید ارزش ساخت هر مترمربع ساختمان با کاربری مورد نظرمان (مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی) را به دست بیاوریم. برای این منظور می توان از آژانس های املاک منطقه یا شرکت های سازنده ساختمانی در همان منطقه ارزش ساخت هر متر مربع را جویا شد.

حال کافی است که ارزش هر متر مربع ساخت بنا را در متراژ زیربنای ساختمان خود ضرب کنید تا به سرمایه مورد نظر در بیمه آتش سوزی دست پیدا کنید. با این روش، در صورتی که به طور مثال ساختمان بر اثر زلزله تخریب کامل شود، با پولی که از بیمه به عنوان خسارت دریافت خواهید کرد، خواهید توانست ساختمان خود را به صورت کامل دوباره بنا کنید.

به یاد داشته باشید با توجه به تورم، ارزش ساخت هر مترمربع بنا در هر سال افزایش پیدا می کند و لازم است که در زمان تمدید بیمه نامه دوباره ارزش بنای ساختمان را محاسبه کنید.

نحوه خرید بیمه آتش سوزی:

مرحله اول برای خرید بهترین بیمه نامه آتش سوزی محاسبه سرمایه تحت پوشش بیمه است که شامل ارزش بنای ساختمان، تأسیسات، موجودی اثاثیه و لوازم موجود در محل، ماشین آلات و … می باشد که جهت محاسبه آن می توانید از کارشناسان ما نیز مشاوره بگیرید.

هنگام خرید بیمه نامه و محاسبه ارزش سرمایه دقت کنید، چراکه مطابق ماده 10 قانون بیمه اگر مالی به کمتر از ارزش واقعی بیمه شده باشد، پس از وقوع خسارت، بیمه گر فقط به تناسب سرمایه بیمه شده به ارزش واقعی مال خسارت را پرداخت خواهد کرد.

پست های توصیه شده
نمایش 2 دیدگاه
  • مهتا
    پاسخ

    عالی هستند وبسیار خوش اخلاق

    • sii24
      پاسخ

      لطف دارید .مشتری سرمایه ما هست

یک نظر بدهید

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

بیمه سامان نیاوران