بیمه نامه حوادث گروهی
شرکت بیمه سامان مفتخر است که بیمه نامه عمر و حوادث گروهی را با شرایط و مزایای خاص در اختیار موسسات و شرکتها قرار دهد. امور رفاهی شرکتها می توانند با توجه به هزینه اندک این نوع بیمه ها، از مزایای ارزشمند آن جهت آرامش خاطر و رفاه کارکنان استفاده کنند. با استفاده از بیمه های عمر و حوادث گروهی، در صورت فوت به هر علت و یا وقوع حوادث گوناگون برای کارکنان، مبلغ سرمایه تعیین شده از طرف بیمه گذار در زمان انعقاد قرارداد و یا در صدی از آن(در زمان وقوع نقص عضو) ، به وراث آنها پرداخت خواهد شد.
-
آیا خسارت فوت بر اثر بیماری در بیمه عمر گروهی پرداخت می شود؟
ابتلا به بیماری های صعب العلاج که زمان شروع آن پیش از زمان اخذ بیمه باشد جزء استثنائات این بیمه است و خسارت در این حالت غیر قابل پرداخت است.
-
حداقل تعداد نفرات جهت این بیمه نامه چقدر است ؟
حداقل 20 نفر و لازم است مشخصات کامل شناسنامه ای افراد ارائه گردد.
-
مدت زمان بیمه های عمر و حوادث گروهی چقدر است ؟
مانند اکثر بیمه ها گروهی یکساله میباشد.
-
آیا هزینه های درمانی در بیمه نامه حوادث گروهی قابل پرداخت است ؟
در این بیمه نامه آیتمی به نام ” هزینه پزشکی وجود دارد” که فقط هزینه های درمان ناشی از وقوع حادثه در زمان بیمه را پوشش می دهد. حداکثر سقف این پوشش 10% سرمایه فوت می باشد و حق بیمه آن جداگانه محاسبه میشود.
-
آیا بیمه ی عمر شامل بیمه ی خدمات درمانی و تکمیلی هم میشود؟
خیر
-
مدارک مورد لزوم جهت پرداخت خسارت در بیمه عمر اعلام نمایید ؟
الف ) گواهی فوت صادره از طرف پزشک معالج یا پزشکی قانونی
ب ) گواهی وفات
ج ) گزارش مشروع حادثه ( در صورت وقوع حادثه ) از مقامات ذیصلاح .
د ) فتوکپی برابر با اصل از کلیه صفحات شناسنامه .
ذ ) فتوکپی گواهی نامه رانندگی ( در صورتیکه علت حادثه تصادف و بیمه شده هنگام حادثه مسئولیت وسیله نقلیه مورد نظر را بعهده داشته باشد .
در بیمه های گروهی مدارک زیر نیز مورد نیاز است .
الف ) نامه اعلام خسارت از طرف بیمه گذار -
پس از وقوع خطر ( فوت – نقص عضو و یا هزینه پزشکی ) وظیفه بیمه گذار چیست ؟
بلافاصله پس از وقوع خسارت ( ظرف مدت 5 روز در صورت وقوع حادثه و 15 روز در صورت وقوع فوت عادی) مراتب را به شرکت بیمه اعلام و متعاقبا نسبت به تکمیل مدارک اقدام نماید .
-
غرامت فوت در وجه چه کسی پرداخت می شود ؟
بیمه گذار موظف است هنگام خرید بیمه نامه ذینفع ( استفاده کننده یا استفاده کنندگان ) را تعیین نماید و در صورت مشخص نبودن استفاده کنندگان سرمایه بیمه نامه بین وراث قانونی بیمه شده پرداخت خواهد شد
بیمه نامه حوادث انفرادی
شرکت بیمه سامان، با توجه به فعالیت های روزانه و مشاغل افراد، بیمه های گوناگونی را جهت رفع نگرانی از وقوع حادثه در لحظه های زندگی ارائه کرده است. همه ما در زندگی عضو گروههای مختلفی همچون دانش آموزان، دانشجویان، ورزشکاران، کارگران، کارمندان و … هستیم. بیمه های حوادث با در نظر گرفتن ریسک حادثه در هر گروه، قابل ارائه به اشخاص گوناگون میباشد.
چه کسانی میتوانند از بیمه حوادث انفرادی استفاده کنند؟
استفادهکنندگان از سرمایه بیمه خطر فوت میتواند همسر,فرزند,پدر و مادر شخص معرفی شوند.همچنین میتوان یکی از سازمانها یا مراکز خیریه را به عنوان ذینفع معرفی کرد.
حداقل سن مشمول بیمه حوادث انفرادی 12 سال و حداکثر 75 سال میباشد.افراد بالای 75 سال نیز میتوانند با شرایط خاص،مشمول پوشش این بیمه نامه قرار گیرند.
افرادی که به بیماریهای نظیر آسم، ناراحتی قلبی، ناآرامیهای عصبی، دیابت و … مبتلا هستند یا دارای نقص عضو جزئی و دائم نظیر قطع یکی از اندامهای اصلی قطع مچ پا و یا انگشتان دست و یا پا، نابینائی از یک چشم، ناشنوائی و … که کارائی عضو صدمه دیده شخص را بیش از 20% کاهش داده است، با پرداخت اضافه نرخ میتوانند از بیمه نامه حوادث انفرادی استفاده کنند.
خطرات اضافی بیمه حوادث انفرادی
علاوه بر نقص عضو و یا ازکارافتادگی جزئی و دائم و یا بیماری که میتوان با پرداخت حق بیمه اضافی تحت پوشش قرار داد, موارد زیر را نیز میتوان با پرداخت حق بیمه بیشتر به بیمه نامه حوادث انفرادی اضافه کرد.
شکار
اسکی، فوتبال، سوارکاری
قایقرانی
ورزشهای معمول بجز موارد فوق
هدایت موتورسیکلت دنده ای
هدایت یا سرنشینی اتومبیل مسابقه
هدایت یا سرنشین هواپیماهای آموزشی به استثنای هواپیماهای نظامی و اکتشافی و غیر تجاری
غواصی، هدایت یا سرنشینی هلیکوپتر به استثتنای هلیکوپترهای نظامی
پرش با چترنجات (بجزسقوط آزاد)، هدایت کایت ویا هواپیماوسایروسائط پروازبدون موتور
شورش، اعتصاب، انقلاب، بلوا
زمین لرزه، آتشفشان
افراد خانواده بیمه گذار
طبقه بندی مشاغل بیمه حوادث انفرادی
طبقه بندی کامل و دقیق مشاغل از نظر بیمه حوادث به دلیل تعدد مشاغل و خطرات آنها امکان پذیر نمی باشد. بیمه سامان بمنظور سهولت در صدور بیمه نامه حوادث انفرادی، مشاغلی را که نسبتاً با خطرات یکسان مواجه هستند بدین ترتیب تقسیم بندی نموده است :
طبقه 1- شامل افرادی است که در معرض عوامل تشدید کننده خطر قرار ندارند و با حداقل خطر مواجه هستند و به آن گروه بیخطر اطلاق میگردد، نظیر کارمندان دفتری و اداری ، مهندسین طراح و ….
طبقه 2- شامل افرادی است که در فعالیتهای روزمره در مقایسه طبقه یک با خطرات نسبی بیشتری روبرو هستند و اکثراً کارهای دستی بدون استفاده از ماشینآلات صنعتی را انجام میدهند و اصطلاحاً به گروه کمخطر موسوم هستند، نظیر پزشکان، فروشندگان تجاری که در انبارها کار میکنند و مهندسین ناظر و بازاریاب و …
طبقه 3- شامل افرادی است که با ماشینآلات و ادوات صنعتی کار میکنند و علیرغم اینکه در ابزار کار آنها مقررات ایمنی رعایت شده، میبایست متخصص و یا نیمه متخصص باشند و به آن گروه خطرناک اطلاق میگردد. نظیر کشاورزان، کارگران ساختمانی، تعمیرکاران ادوات برقی و مکانیک، مامورین پمپ بنزین و …
طبقه 4- شامل افرادی است که با ماشینآلات و ادوات صنعتی بدون حفاظ کار میکنند و یا با خطرات متعدد روبرو هستند و به آن گروه پر خطر اطلاق میشود، نظیر پرسکاران فلز، دکلبند، ماموران آتشنشانی، رانندگان وسائط نقلیه سنگین و برق کار ساختمانی و …
طبقه 5- شامل افرادی است که در فعالیتهای روزمره خود با بیشترین خطر روبرو هستند و اصطلاحاً به آن گروه خطرناک اطلاق میشود، نظیر کارگران معدن در زیر زمین، تولیدکنندگان محصولات آتش زا نظیر رنگ و تینر، مواد منفجره.
-
این بیمه نامه برای چه کسانی مناسب است؟
برای همه اما محدودیت سنی تا 75 سال دارد
-
آیا افرادی که دارای نقص عضو هستند میتوانند از این بیمه نامه استفاده کنند؟
در صورت موافقت پزشک معتمد با احتساب اضافه نرخ این افراد میتوانند از بیمه نامه حوادث انفرادی استفاده کنند.
-
حداکثر سقف تعهدات سالیانه از کارافتادگی بیمه نامه حوادث چقدر است؟
بسته به موافقت مدیریت سرمایه فوت ونقص عضو تا 400میلیون ریال می باشد.
-
آیا افراد تحت تکفل بیمه گذار هم میتوانند از پوشش های بیمه نامه حوادث استفاده کنند؟
خیر توصیه می شود بیمه نامه حوادث خانواده تهیه کنند.
-
پرداخت هزینه پزشکی ناشی از حوادث بیمه شدگان بیمه حوادث انفرادی در خارج از کشور به چه صورتی می باشد ؟
هزینه پزشکی ناشی از حوادث پس از بررسی پرونده پزشکی بیمه گذار در ایران و حداکثر تا سقف مندرج در بیمه نامه پرداخت میشود.